Týdenní menu

Pondělí: 11. 2. 2019

Polévka:  Kmínová (1,3,9)

  1. 350 g Čočka na kyselo, vařené vejce, chléb, okurek (1,3,10)                                        99 Kč
  2. 120 g Bratislavská vepřová kýta, vařené těstoviny (1,3,7,9)                                      109 Kč
  3. 150 g Kuřecí prsní steak se sýrovou omáčkou, pečené brambory (1,7)                 119 Kč

Úterý: 12. 2. 2019

Polévka:  Brokolicový krém (1,7)

  1. 350 g Cizrna na paprice, vařené těstoviny (1,3,7)                                                           99 Kč
  2. 120 g Vepřové maso na houbách, dušená rýže (1)                                                         109 Kč
  3. 120 g Krůtí filet s fazolkami na slanině, vařené brambory (1,7)                              119 Kč

Středa: 13. 2. 2019

Polévka: Kuřecí s nudlemi (1,9)

  1. 350 g Zeleninové rizoto s petrželkovým pestem a parmazánem (7,9)                 99 Kč
  2. 120 g Segedínský guláš, houskové knedlíky (1,3,7)                                                      109 Kč
  3. 150 g Hovězí ragú po burgundsku, bramborové pyré (1,7,9,12)                              119 Kč

Čtvrtek: 14. 2. 2019

Polévka:  Fazolová (1,9)

  1. 300 g Bramborové šišky s povidlím a mákem, kompot (1,3,7)                                99 Kč
  2. 150 g Domácí sekaná pečeně, šťouchané brambory, okurek (1,3,7,10)               109 Kč
  3. 250 g Pečené kachní stehno, dušené zelí, houskové knedlíky (1,3,7)                  119 Kč

Pátek: 15. 2. 2019

Polévka:  Maďarská bramboračka (1,9)

  1. 150 g Vepřová játra na cibulce, dušená rýže (1)                                                              99 Kč
  2. 120 g Smažený kuřecí řízek, bramborový salát (1,3,7,9,10)                                    109 Kč
  3. 150 g Treska tmavá na másle, zeleninový bulgur, koprový dip (1,3,4,7,9)       119 Kč